top of page

HANDMADE BY JUNE

HandmadebyJune lager hjemmelagde kort til alle anledninger. Kjøp forhåndslagde produkter eller bestill etter eget ønske. Alt till bursdag, dåp, bryllup, jul, konfirmasjon og andre ønskelige anledninger. Utvalget utvides stadig.

FRA ARK TIL KORT

For at du skal få akkurat det produktet du har sett for deg, er det viktig at du er konkret i din beskrivelse av hvordan det vil se ut. Gjerne kom med bilder til inspirasjon om du har sett for deg noe, eller beskriv så nøye som mulig. Jeg spør deg om det er noe som er uklart. 


Fra du har sendt et ønske om kort har jeg som mål å alltid begynne på kortet innen to dager. Ved bestilling av personlige kort tar jeg 100,-. 

Ved bestilling av kinderetiketter regner jeg maks en uke på å lage de (så lenge jeg har alle opplysninger jeg trenger), også kommer eventuelt frakttid i tillegg.

FRAKT

Kort sendes som vanlig brev med posten. Prisen varierer ut i fra hvor tungt kortet er. Fra 21-50g ligger frakten på 24,-, og fra 51-100g ligger frakten på 27,-. Dette er de fraktkostnadene jeg i de aller fleste tilfeller bruker. 

Ved sending av kinder er det valgfritt å bruke enten posten (70,-) eller helt hjem (80,-).

Varene kan også hentes gratis i Åsane.

BETALINGSMÅTER

- Kreditt / Debet Kort
- PAYPAL
- VIPPS (kun ved personlig møte eller bestilling i skjema)

PERSONVÆRNERKLÆRING

  1. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES. Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, passord for min side. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

2. FORMÅL MED BEHANDLINGEN. Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg, for å kunne komme til en enighet om hvordan sluttprodukt skal se ut.

3. INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER. Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

4. UTLEVERING AV OPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det

bottom of page